Barbecue
Vleesspecialiteiten
Prijzen per 100 gram, tenzij anders vermeld.
Spaanse spiezen | € 2,59 |
Beefburger | € 1,29 |
Speklapjes naturel | € 1,15 |
Speklapjes gemarineerd | € 1,30 |
Varkensfiletlapje naturel | € 1,45 |
Varkensfiletlapje gemarineerd | € 1,55 |
Spare ribs (voorgegaard) | € 1,39 |
Spare ribs (rauw) | € 1,19 |
Runder entrecôte | € 2,39 |
Barbecueworstje (gegaard) | € 1,09 |
Saté (varken) | € 1,79 |
Saté (kip) | € 1,79 |
Peperspies (rund) | € 2,59 |
Ierse rib-eye naturel | € 3,15 |
Ierse rib-eye gemarineerd | € 3,15 |
Drumsticks gemarineerd | € 1,09 |
Schouderkarbonade (gemarineerd, zonder been) | € 1,29 |
Schouderkarbonade (met been) | € 1,19 |
Lamsracks | € 3,75 |
Lamskotelet Nieuw-Zeelands | € 2,55 |
Lamskotelet Hollands | € 2,95 |
Lamskotelet naturel | € 2,55 |
Lamsfilet | € 3,45 |
Lamsboutschijf Nieuw-Zeelands | € 2,25 |
Tricolore | € 2,19 |
Varkenshaas knoflookspies | € 2,19 |
Sjakie | € 1,60 |
Kip-op-stok | € 1,79 |
Golfstick (stuk) | € 1,35 |
Shaslick | € 1,98 |
Kinderspies (stuk) | € 1,35 |
Tandoori | € 0,99 |
Bruchettaspies (100 gram) | € 2,59 |
Kipdijtje (100 gram) | € 1,69 |
Salades
Prijzen per 100 gram, tenzij anders vermeld.
Huzarensalade opgemaakt met vleeswaren | € 1,50 |
Huzarensalade op schaal | € 1,25 |
Kartoffelsalade | € 0,95 |
Sauzen
Prijzen per 100 gram, tenzij anders vermeld.
Cocktailsaus | € 1,40 |
Kerriesaus | € 1,40 |
Hotsaus | € 1,40 |
Knoflooksaus | € 1,40 |
Pindasaus | € 1,40 |
Satésaus (emmertje, 500 gr) | € 2,40 |
Knoflooksaus (emmertje, 500 gr) | € 2,98 |
Piri-piri saus (emmertje, 500 gr) | € 2,98 |
Zigeunersaus (emmertje, 500 gr) | € 2,98 |
Tijdens een barbecue staat gezelligheid en creatief tafelen voorop, maar houdt de veiligheid in acht. Er gebeuren jaarlijks te veel ongelukken rondom het barbecuen door onachtzaamheid.
Barbecuepakketten
Pakket "Populair 1"
Dit pakket bestaat uit de meest gangbare artikelen van het barbecueassortiment van de afgelopen jaren. Gevarieerd, heerlijk en voor een zeer aantrekkelijke prijs.
- 2 satéstokjes (kip of varken)
- Speciaalburger
- Worst
- Kipshaslick
- Varkensfiletlapje gemarineerd
Prijs per persoon € 9.00
Pakket "Populair 2"
- Varkenshaas knoflookspies
- Duocolor
- Speciaalburger
- 2 satéstokjes (kip of varken)
- Peperspies
Prijs per persoon € 12,00
Kinderpakket "Bambino"
Dit pakket is speciaal voor de kleine eters onder ons. In gewicht aangepast en milder; minder pittig gemarineerd en gekruid.
- Speciaalburger
- Worst
- Kinderspies
Prijs per persoon € 5,00
Uiteraard kun je ook jouw eigen pakketten samenstellen. In thema, grote groepen, exclusief, etc. Alles is mogelijk. Vraag om advies in de winkel.
Overige specialiteiten, diversen
Overige specialiteiten
Gebakken aardappeltjes | € 0,75 | 100 gr |
Stokbrood groot | € 2,10 | stuk |
Kruidenboter | € 1,20 | 100 gr |
Diversen
Om jouw barbecue tot een waar festijn te maken, bieden wij als extra service artikelen die het barbecuen completeren.
Aanmaakblokjes | € 1,50 | pakje |
Houtskoolbriket 2 kg | € 4,95 | zak |
Houtskoolbriket 10 kg | € 11,90 | zak |
Voor barbecuepartijen vanaf 15 personen kun je bij ons gratis houtskoolbarbecues in bruikleen krijgen. Slechts voor het schoonmaken van deze barbecues wordt € 10,00 in rekening gebracht.
Wens je gebruik te maken van deze service? Dan adviseren wij je om tijdig te reserveren, om eventuele teleurstellingen te voorkomen.
Bedrijfsbarbecue
Wij verzorgen graag een onbezorgde en geslaagde barbecue voor bedrijven.
Speciaal voor het bedrijfsleven verzorgen wij een complete barbecue; met vlees, salades, sausjes, kruidenboter en stokbrood. Wij staan voor de beste kwaliteit, zodat jij kunt genieten van een heerlijke barbecue. Wij kunnen voor uw budget een barbecue op maat maken. In overleg is er van alles mogelijk!
Lekkere suggestie als toetje bij de barbecue
Verse ananasschijven of uitgelekte ananasschijven uit blik even door opgeklopte eieren of kokosmelk halen en vervolgens ‘paneren’ met een mengsel van suiker en kaneelpoeder. De ‘gepaneerde’ ananasschijven circa 5 minuten per zijde op de barbecue leggen zodat ze mooi egaal bruin worden. De schijven zijn zowel koud als warm te eten en heerlijk te combineren met vanille ijs en een toefje slagroom.