Vers vlees
Kalfsvlees
In onze slagerij verwerken wij uitsluitend blank dikbil kalfsvlees.
Zoals je van ons mag verwachten wordt al ons vlees uitgesneden in eigen worstmakerij.
- Oester
- Gemarineerde schnitzels
- Schenkel
- Lever
- Zwezerik
- Gehakt
- Kalfsgehaktballen (een aanrader!)
Al onze producten zijn naturel, gekruid en gemarineerd verkrijgbaar.
Lamsvlees
Wij leveren naast Nieuw-Zeelands lamsvlees ook Hollands lamsvlees.
- Lamsrack
- Lamsfilet (ca. 500 gram)
- Lamsbout met kleine beentjes
- Lamsworstjes
Varkenshaas op 6 manieren
- Roerbakvarkenshaas in pepersaus
Varkenshaas om circa 5 minuten te roerbakken, lekker met rijst of gebakken krieltjes - Varkenshaas knoflook
- Varkenshaas tricolore
- Varkenshaas op een spies
- Varkenshaas naturel
- Duinhaasje
Een varkenshaasje gevuld met brie en Parmaham